Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Heintze blijkt mee te vallen

9 december 2001 17:54

Verslaggever: RvW

Het blessurespook leek vanmiddag opnieuw toe te slaan. Jan Heintze raakte zo'n 10 minuten voor het einde van de eerste helft ogenschijnlijk zwaar geblesseerd. De linksback moest met een brancard van het veld. Het eerste onderzoek vanmiddag wees uit dat er niets ernstigs aan de hand met het gewricht van Heintze. Er bleek een zenuw geraakt te zijn, waardoor de verdediger last kreeg van lichte verlammingsverschijnselen. Hoewel morgen de reactie afgewacht moet worden, is het de verwachting dat Heintze verder geen problemen zal ondervinden.

De vervanging van Heintze bracht enige problemen met zich mee nu ook Bouma nog steeds geblesseerd is. Uiteindelijk besloot Gerets Ooijer te verplaatsen naar de linkerflank. Kasper Bogelund nam de plaats van Ooijer als rechtsback over.

Meer op




Tags

heintze ooijer blessurespook bogelund bouma brancard ernstigs gerets gewricht kasper linkerflank verlammingsverschijnselen zenuw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis