Transparent
Inloggen
Sluiten

'Wijnaldum in potentie de beste'

4 februari 2013 18:36

Dries Mertens maakt zich echter geen zorgen om zijn teamgenoot, die zich wegens een lichte blessure heeft afgemeld bij Jong Oranje. ,,Wijnaldum heeft er elf in liggen, maar hij weet zelf ook dat hij nog veel beter kan", zegt de Belg tegen De Telegraaf. ,,Fred Rutten zei vorig seizoen dat Wijnaldum in potentie de beste speler van onze selectie is."

Het komt er alleen nog niet helemaal uit, voegt hij daaraan toe. ,,Ik weet zeker dat Wijnaldum een topper kan worden, als hij er echt alles voor gaat doen. Je ziet aan zijn goals dat het er nu uit begint te komen en dat is alleen maar lekker voor hem. Als je twee keer scoort, ga je altijd lekker naar huis. Zeker als mensen zeggen dat je niet genoeg scoort."




Discussieer mee op de forums


Tags

wijnaldum dries jong mertens oranje rutten teamgenoot telegraaf topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte