Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans lopen vooruit op loting; Gerets wil AC Milan

Verslaggever: BvT

Op de PSV Forums wordt al dagen druk gespeculeerd over de mogelijke volgende tegenstander van PSV in het UEFA Cup toernooi. Welke club moet PSV loten? De meningen lopen sterk uiteen. Elke fan heeft wel een favoriete tegenstander, maar daarover blijken de PSV'ers weinig unaniem te zijn. Zo ziet Bruggink het liefst Leeds United als tegenstander omdat het Engelse voetbal PSV het beste zou leggen. PSV coach Eric Gerets ziet het liefst AC Milan naar Eindhoven komen. 'We krijgen sowieso een kanjer' aldus Gerets. 'Maar in 2 wedstrijden heb je altijd een kans om door te gaan. De vorm van de dag is dan belangrijk, dat ligt anders dan dat je in een poule met 3 Europese topclubs zit' aldus Gerets, die liet weten te hopen op een weerzien met zijn oude club AC Milan waar hij in het verleden voor speelde.

Ook bij de fans worden Leeds en AC Milan met regelmaat genoemd, maar ook Inter Milaan komt voor in het wensenlijstje, wegens de ontmoeting met Ronaldo. Discussier hierover op het Forum.

Middels de PSV Poll peilt PSV Netwerk de mening van de fans hierover. Woensdag zal de loting live op deze site te volgen zijn.

De vorige PSV Poll ging over live internet-uitzendingen van voetbalwedstrijden. De vraag "Hebben live internet-uitzendingen de toekomst?" werd door een tweederde meerderheid van de fans bevestigend beantwoord.

Meer op PSV Forums - De volgende ronde UEFA Cup: wie willen we loten?




Tags

gerets milan leeds poll beantwoord bruggink discussier inter kanjer loten middels milaan ontmoeting peilt ronaldo tweederde uefa unaniem weerzien wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte