Transparent
Inloggen
Sluiten

'De weg naar de Kuip' wordt centraal thema voor PSV

10 december 2001 00:30

Verslaggever: RvW

Naar de Arena gaat PSV altijd vol vertrouwen, de Rotterdamse Kuip ligt PSV veel minder. Toch is het dezer dagen het stadion De Kuip welke steeds weer terugkeert in de gedachten. Afgelopen donderdag kwalificeerde PSV zich voor de vierde ronde van de UEFA Cup, hopelijk op weg naar de finale in De Kuip in mei. Komende woensdag speelt PSV voor de Amstel Cup uit bij RKC Waalwijk. Winst brengt PSV goed op weg naar de finale, opnieuw in De Kuip. Tenslotte spelen de Eindhovenaren zondag een cruciale wedstrijd in diezelfde Kuip tegen Feyenoord. PSV moet daarin winnen om zichzelf weer in de race voor het kampioenschap te spelen. Bij verlies of een gelijkspel lijkt de achterstand op Feyenoord voorlopig onoverbrugbaar.

Meer op




Tags

kuip feyenoord thema amstel arena dezer kwalificeerde onoverbrugbaar rkc uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte