Transparent
Inloggen
Sluiten

ANP: PSV rond met Rosenborg

12 maart 2000 22:20

Verslaggever: RvW

Eric Gerets liet na de wedstrijd PSV - FC Utrecht weten dat hij op Carew gokt als vervanger voor Van Nistelrooy, zo meldt het ANP. PSV heeft inmiddels een akkoord bereikt met Rosenborg over de transfersom voor de Noor. Het probleem is nu nog de Noor zelf, die meerdere keren in de media heeft aangegeven niet naar PSV te willen. Zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar Borussia Dortmund.

PSV denkt aanwijzingen te hebben dat Carew helemaal niet zo onwelwillend staat tegenover een transfer naar PSV en denkt hem in een persoonlijk onderhoud wel over de streep te kunnen trekken door zijn eventuele vooroordelen over het Nederlands voetbal uit de weg te kunnen ruimen.

'Maar hij moet voor 150 procent voor ons kiezen. Ik moet geen spelers die eigenlijk naar een andere club hadden gewild, maar toch bij ons een contract tekenen. Ik wil alleen spelers die met hun hart en ziel voor PSV gaan.' aldus Gerets tegen het ANP.

Meer op




Tags

anp rosenborg carew gerets noor aanwijzingen dortmund gokt nistelrooy onderhoud onwelwillend utrecht vooroordelen ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage