Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: Advocaat is over aantal zaken nog niet uit

9 februari 2013 08:13 - Telegraaf.nl

Dick Advocaat en PSV hebben geen geheimen voor elkaar. Dat maakte de Haagse coach duidelijk. „Ik heb voorafgaand aan het seizoen al aangegeven dat ik pas aan het einde uitsluitsel geef over het vervolg van mijn loopbaan. Alles was al bekend, ook mijn eventuele opvolging in de persoon van Phillip Cocu”, stelt de coach die eerder dit seizoen in verband werd gebracht met het Engelse Reading, de club die onlangs in Russische handen kwam te liggen.

Advocaat blijft geheimzinnig. Hij heeft meerdere ijzers in het vuur. PSV wil de Haagse coach graag nog voor een jaar binden. Technisch directeur Marcel Brands sprak afgelopen woensdag opnieuw met zijn coach, maar Advocaat wil nog niet zeggen of hij op de aanbieding ingaat.
Brands: „Wij willen Dick graag behouden, maar er speelt een aantal zaken door zijn hoofd waar hij nog niet over uit is. Het heeft ook geen haast om hem langer vast te leggen. Mocht hij gaan dan hebben we met Cocu en Faber twee talenten in huis.”

Meer op Telegraaf.nl




Tags

advocaat brands cocu faber geheimen geheimzinnig haast ijzers ingaat opvolging reading vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte