Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel en Hutchinson geschorst voor Feyenoord-PSV

16 februari 2013 22:57

Dick Advocaat kan voor de topper tegen Feyenoord volgende week zondag niet beschikken over Mark van Bommel en Atiba Hutchinson. Van Bommel liep tegen zijn negende gele kaart van het seizoen op en is automatisch voor een duel geschorst.

Hutchinson kreeg twee keer geel en dus rood. De eerste gele kaart was voor praten, de tweede voor het vasthouden van zijn tegenstander. Voor twee keer geel staat ook automatisch een duel schorsing.

Het is de vraag hoe Advocaat het ontbreken van het tweetal nu gaat oplossen. Advocaat liet eerder doorschemeren Hiljemark een optie te zien als backup voor Hutchinson. Met het ontbreken van Van Bommel zou hij dan echter twee posities op het middenveld anders in moeten vullen.




Tags

bommel hutchinson advocaat feyenoord atiba backup hiljemark topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage