Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar maakt debuut in selectie PSV

11 december 2001 14:09 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: JW

Het zat er al een tijdje aan te komen met al die geblesseerde spitsen in het 1ste elftal van PSV maar nu is het dan echt zo ver. Klaas-Jan Huntelaar is voor het eerst opgenomen in de selectie van PSV 1 voor een officieele wedstrijd, die zal gaan tegen RKC voor de beker. Huntelaar staat te boek als een groot talent met een neusje voor de goal, zo sloot hij het vorig seizoen af als Topscorer van de Shell Jeugdcompetitie voor A-junioren met maarliefst 26 doelpunten en werd hij 2de in de verkiezing voor Beste Speler in die competitie achter Feyenoorder Gill Swerts. Ook Juventus zou hem op deze jonge leeftijd al volgen, zo meldde het weekblad Voetbal International deze zomer. Huntelaar was toen in voorbereiding op het WK in Argentini? van onder 19 jaar. De spits speelt echter nog altijd bij PSV en er bestaat er een kans dat hij morgen zijn debuut zal maken in het Amstel-Cup duel tegen RKC.

Ook Huntelaar's leeftijds genoten Nyron Wau en Jurgen Collin zijn overigens in de selectie opgenomen, beide spelers zaten echter al eerder in de selectie en hebben hun debuut reeds gemaakt.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

huntelaar rkc amstel argentini boek collin gill jeugdcompetitie junioren juventus leeftijds maarliefst neusje nyron officieele shell swerts topscorer wau weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte