Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: 'Jeremain Lens is géén rechtsback'

17 februari 2013 11:16

Jeremain Lens moest in de wedstrijd tegen FC Utrecht vanwege de rode kaart van Atiba Hutchinson ruim 20 minuten als rechtsback spelen. De aanvaller deed dat uitstekend, maar toch voelt hij er weinig voor om vaker op die plek te spelen. Assistent-trainer Ernest Faber van PSV denkt daar overigens anders over.
Lens: "Faber zegt op de training wel eens dat hij van mij een topverdediger kan maken. Ik ben snel, sterk en kan goed een bal afpakken. Maar ik blijf natuurlijk een aanvaller en wil dat ook blijven. Maar in een situatie als vanavond doe ik wat ik moet doen". Als PSV volgende week in De Kuip tegen Feyenoord zal spelen is de rechtsback-positie vacant. Maar voor Lens is het uitgesloten dat hij dan weer op die plek zal stan. "We hebben genoeg echte verdedigers die dan op die plek kunnen staan".

Strijd en inzet
Lens was uiterst voldaan na de zwaarbevochten 2-1 overwinning op FC Utrecht. "We speelden niet geweldig, maar door de strijd en inzet hebben we gewonnen. Ook het publiek speelde een grote rol. Zij gingen fanatiek achter ons staan en wij pikten dat op. Er wordt weleens getwijfeld aan de mentaliteit van veel spelers van PSV. Volgens mij hebben we vanavond bewezen dat die kritiek niet terecht is".




Tags

lens jeremain faber utrecht afpakken atiba fanatiek feyenoord hutchinson kuip pikten topverdediger vacant zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman