Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV deelt zorg over arbitrage in Nederland

18 februari 2013 18:33 - PSV.nl

PSV stelt zich in een verklaring op de officiële website volledig aan te sluiten bij de zorg over de ontwikkeling van arbitrage in Nederland. Voetbal is emotie en een mannelijke sport en voor beide moet ruimte zijn, zoals ook internationaal het geval is. PSV heeft de KNVB maandag op de hoogte gesteld van haar mening over afgelopen zaterdag en over noodzakelijke maatregelen in het algemeen.

Over de inhoud van het bericht aan de KNVB doet PSV verder geen mededelingen, wel wil de directie ook aan andere clubs het signaal geven dat PSV dezelfde zorg deelt. PSV streeft hetzelfde algemene doel na, namelijk het structureel verbeteren van het niveau van de arbitrage op de Nederlandse velden.

Meer op PSV.nl
Tags

arbitrage zorg nederland knvb inhoud mededelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

besmettingen bijwerkingen boscagli corona counter covid endemie feyenoord gakpo gotze griep heracles klompje maatschappij madueke malen neres noch pandemie pharma rosario sangare schmidt sir testsamenleving tinus vaccins var vvv zahavi