Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat over invullen rechtsback: 'gelukkig hebben we nog een paar dagen'

20 februari 2013 10:18

Dick Advocaat verliet dinsdag een kwartier voor het einde het duel van Jong PSV al. 'Gelukkig hebben we nog een paar dagen,' zo was zijn enige commentaar in het Algemeen Dagblad. Volgens zowel het AD als De Telegraaf stelden zowel Zanka als Brenet teleur.

Zanka liep al na vijf minuten tegen een verwonding op. Hij speelde verder, maar de wond moest in de rust gehecht worden. 'Ik heb even kunnen wennen aan deze positie,' zo liet de onwennig spelende Deen in een reactie weten.

Tegenover het AD had Joshua Brenet laten weten moeite te hebben gehad zich over de teleurstelling heen te zetten dat Zanka in de basis begon. 'Het zou al mooi zijn om bij de selectie te zitten, maar het liefst wil ik spelen. Ik heb wat foutjes gemaakt,' zo gaf hij toe. Hij zette tweemaal een tegenstander met een bal vrij voor zijn eigen keeper.




Tags

advocaat zanka brenet foutjes jong onwennig telegraaf verwonding wond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje