Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubs steunen PSV niet in zorg over arbitrage; Mario van der Ende wel

20 februari 2013 12:33

PSV komt alleen te staan in haar uitgesproken zorg over de stand van de arbitrage in Nederland. Dat meldt AD Sportwereld woensdag op basis van een enquête onder de eredivisieclubs. De meeste clubs in de eredivisie zijn tevreden over de scheidsrechters in het betaald voetbal. Ze delen de zorgen van PSV niet. De algemene conclusie na een rondgang langs de clubs luidt dat er wel kritiek is op de scheidsrechters, maar dat er geen sprake is van een zorgwekkende situatie.

Oud-scheidsrechter Mario van der Ende steunt PSV wel. 'Ik vind het heel terecht dat PSV deze discussie aanzwengelt. Ik denk dat spelers en trainers zeer veel problemen hebben met de zeer inconsequente manier van fluiten.' Ze weten volgens hem niet waar ze aan toe zijn.




Tags

arbitrage ende zorg aanzwengelt enquete eredivisie inconsequente nederland rondgang sportwereld steunt zorgwekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte