Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Sanders reageert op 'arbitragebrief' aan KNVB

20 februari 2013 19:39

Lang niet iedere club in Nederland deelt de zorgen van PSV over de arbitrage in het betaald voetbal. PSV stuurde maandag een brief naar de KNVB waarin de club aangeeft dat de arbitrage te streng is geworden. Maar veel clubs zijn het er niet mee eens.
De keuze van PSV om de brief maandag te versturen, was een bewuste keuze. PSV won afgelopen zaterdag in eigen huis met 2-1 van FC Utrecht. "Soms verlies je een wedstrijd en dan heb je irritatie. Als je dan vertelt dat je het ergens niet mee eens bent, dan krijg je te maken met het Calimero-effect", zegt Tiny Sanders, directeur van PSV.

Mening
Hij vond, na de kritiek van AZ-trainer Gertjan Verbeek en SC Heerenveen-coach Marco van Basten op de scheidsrechters, dat het tijd werd om de mening van PSV te laten horen. En niet iedereen is het eens met die kritiek. "PSV is zo groot dat de club zich geen zorgen moet maken over wat ze in het land vinden als wij onze mening geven", aldus Sanders.




Tags

sanders knvb arbitrage arbitragebrief brief basten calimero gertjan heerenveen irritatie nederland streng tiny utrecht verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte