Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens wil geen enkel commentaar geven op incident

25 februari 2013 07:14

Jeremain Lens wilde na afloop van het duel tegen Feyenoord geen enkel commentaar geven op het incident in de catacomben. De aanvaller bleef Mathijsen in de catacomben opwachten. Diverse media roepen op tot een forse straf voor de aanvaller.

De oorzaak van het incident is nog altijd niet helemaal duidelijk. Er wordt verwezen naar de elleboog van Mathijsen. Scheidsrechter Kuipers stelt na afloop daar niet veel in gezien te hebben. 'Lens botste op Mathijsen. Ik vond het niet veel,' zo gaf de scheidsrechter aan in het Algemeen Dagblad.

Advocaat had echter een andere lezing. 'Ik geloof dat er op het veld iets door Mathijsen tegen Lens is gezegd. 'Ik geloof dat Mathijsen iets riep op het veld en Jeremain dat niet had verwacht van zijn collega, zijn ploeggenoot bij het Nederlands elftal. Wat? Dat wilde Jeremain niet zeggen. Maar je gaat niet zomaar iemand afwachten en opzoeken na afloop van een wedstrijd. 'Onacceptabel. Zoals Lens zich hier heeft gedragen, kan niet”, aldus de Hagenaar.




Tags

lens mathijsen jeremain advocaat botste elleboog feyenoord hagenaar kuipers lezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage