Transparent
Inloggen
Sluiten

Gebeden fans verhoord; Van Bommel ziet kansen

12 december 2001 12:28

Verslaggever: BvT

Afgaande op de resultaten van de PSV Poll kunnen de fans niet blijer zijn met de loting dan deze is uitgekomen. Leeds United was namelijk veruit de favoriete tegenstander van de supporters. V??r de bekendmaking van de lotingprocedure waren de Engelsen al de grote favoriet met 33,4% van de stemmen. Toen een aantal teams afvielen i.v.m. de lotingprocedure, kreeg Leeds zelfs van 53,6% van de fans de voorkeur.

Leeds was daarmee veruit de favoriet, boven bijvoorbeeld AC Milan, Gerets' keuze, dat slechts 21,7% van de stemmen kreeg. Blij mogen we zijn niet Borussia (16,2%) of Valencia (4,9%) te hoeven treffen. Ook in een mogelijke volgende ronde ontloopt PSV deze clubs: dan mag PSV het opnemen tegen danwel landgenoot Feyenoord, danwel Rangers. De nieuwe Poll vraagt de fans naar de verwachtingen: wordt het een klassieke PSV-Feyenoord in maart?

PSV-aanvoerder Mark van Bommel was in een eerste reactie ook redelijk tevreden met de loting. De Limburger ziet kansen voor PSV, "want tegen Engelse clubs kunnen we altijd aardig uit de voeten". Vooruitlopen op een eventueel treffen met Feyenoord in de kwartfinales wilde Van Bommel nog niet doen: "eerst moeten beide ploegen maar eens doorkomen tegen deze lastige tegenstanders".

Meer op




Tags

bommel feyenoord leeds gebeden lotingprocedure poll verhoord afvielen doorkomen gerets kwartfinales landgenoot limburger milan ontloopt rangers uitgekomen valencia vooruitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte