Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: planning bekerfinale drie dagen voor slot competitie kan natuurlijk niet

27 februari 2013 08:33

Dick Advocaat heeft zijn bevreemding uitgesproken over de planning van de bekerfinale. Deze finale staat drie dagen voor de laatste competitiewedstrijd op het programma. Indien PSV de finale haalt dus drie dagen voor FC Twente - PSV. Advocaat stelt in het Algemeen Dagblad dat indien PSV en Ajax de beker zouden halen de kans aanwezig is dat beide ploegen veel spelers zullen sparen en een blamerende Jong Ajax - Jong PSV zou dreigen. 'Deze planning, dat kan natuurlijk niet. Het is een vreemde situatie.' Volgens Advocaat is het niet ondenkbaar dat indien beide ploegen er belang bij hebben, de clubs naar de KNVB stappen om de bekerfinale uit te stellen.

Extra pikant is een eventuele finale AZ-PSV. In dat geval zou AZ er voor het zekerstellen van Europees voetbal belang bij hebben dat PSV kampioen wordt. In dat geval wordt de competitiewedstrijd AZ-PSV op 20 april een bijzondere.




Tags

advocaat bekerfinale jong slot bevreemding blamerende dreigen knvb ondenkbaar pikant sparen twente zekerstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte