Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB baalt van belang AZ bij nederlaag tegen PSV

28 februari 2013 17:24 - VI.nl

Tegenover Voetbal International liet persvoorlichter Renske Bruinsma weten dat de KNVB allerminst blij is met de situatie die is ontstaan dat AZ belang heeft bij een nederlaag tegen PSV. "We hebben dit al meerdere malen aangekaart bij de UEFA, maar het is voor alle Europese competities verplicht om de verliezend bekerfinalist een ticket te geven als ze verliezen van een club die in de competitie Champions League-voetbal heeft afgedwongen", verzucht de persvoorlichter.

"We zijn uiteraard niet blij dat het voor AZ nu mogelijk aantrekkelijk is om in de competitie van PSV te verliezen, al is het natuurlijk niet zeker dat ze dit zullen doen. Dit soort gevallen willen we in de toekomst voorkomen, maar dat kan alleen met medewerking van de UEFA. We zullen ons hard blijven maken voor ons standpunt. Hopelijk gaat de UEFA met dit nieuwe geval als extra bewijs wel overstag."

Meer op VI.nl




Tags

knvb uefa persvoorlichter afgedwongen allerminst bekerfinalist bewijs bruinsma malen overstag renske verzucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage