Transparent
Inloggen
Sluiten

Numan: 'In potentie is Willems Europese top'

13 maart 2013 19:02

Arthur Numan, vroeger linksback bij PSV, ziet in Jetro Willems veel potentie "In potentie is Willems Europese top", zo laat Numan weten tegenover Voetbal International. "De positie van linkervleugelverdediger blijft voor veel clubs lastig om in te vullen. Dat was in mijn tijd zo en dat is nu nog steeds het geval. Willems heeft op jonge leeftijd al ontzettend veel meegemaakt en dat geeft hem een voorsprong op anderen. Verdedigend laat hij zo af en toe nog een steekje vallen, maar dat heeft ook met zijn leeftijd te maken."

"Hij heeft wat blessures gehad en dat is ten koste gegaan van zijn niveau. Daarnaast vind ik dat hij op het veld wat te veel met randzaken bezig is. Willems heeft alles om het ver te schoppen, maar dan moet hij wel weer alleen de dingen gaan doen waarvoor hij op het veld staat."




Tags

willems numan arthur jetro linkervleugelverdediger randzaken steekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte