Transparent
Inloggen
Sluiten

Stijgend aantal donateurs Stichting 1913; nog aantal donateurs nodig voor gedenksteen

13 maart 2013 22:10 - Stichting 1913.nl

Gezien de media aandacht via alle kanalen van PSV is er een stroom van fans op gang gekomen die zich hebben aangemeld als donateur voor Stichting 1913 Eindhoven. Dit leidde tot dusverre naar een aantal van 376 donateurs om de gedenksteen als cadeau van de fans voor het 100-jarig bestaan van PSV mogelijk te maken.

De stichting is dus goed op weg echter zijn we er nog niet. Om alle kosten te kunnen dekken is er het aantal van 500 donateurs nodig. Graag zouden wij zien dat iedereen die nog twijfelt ons alsnog zou willen steunen om dit supporters initiatief te laten slagen. Gevraagd wordt het project te steunen middels een eenmalige bijdrage van €19,13.

De stichting wil dit jaar namens de fans een mooie gedenksteen aan PSV en de stad Eindhoven kunnen aanbieden voor het 100-jarig bestaan van PSV. De gedenksteen belooft een ware eye-catcher te worden en is dadelijk terug te vinden op een historische locatie in de binnenstad van Eindhoven. Volgens ons iets waar we met zijn allen ontzettend trots op mogen zijn.

Meer informatie en aanmelden om donateur te worden: Stichting1913.nl

Meer op Stichting 1913.nl




Tags

donateurs gedenksteen donateur jarig stijgend aangemeld aanmelden belooft cadeau catcher dadelijk dekken dusverre eenmalige locatie middels project stroom twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage