Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: dinsdag met de groep gesproken over randzaken

16 maart 2013 11:16 - Telegraaf.nl

In de pers gaat het alleen nog over de randzaken bij PSV. Dick Advocaat liet tijdens de persconferentie weten daarover met de spelers in gesprek te zijn geweest. "Ik heb hierover afgelopen dinsdag met de groep gesproken. Laat het duidelijk zijn dat dit soort dingen niet kan gebeuren. Ik geloof dat de spelers zelf ook wel begrijpen dat het niet goed is wat ze doen. Ze moeten zich op het voetbal concentreren. Dit heeft niets met de teamdiscipline, maar met het karakter van het individu te maken."

Dick Advocaat kan zich niet voorstellen dat titelstress de ploeg parten speelt "De spanning op weg naar het kampioenschap is toch geweldig? De spelers hoeven helemaal niet nerveus te zijn. Ze moeten met plezier en overgave spelen, laten zien dat ze kampioen willen worden”, aldus Advocaat.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

advocaat randzaken individu overgave parten teamdiscipline titelstress

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage