Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV-directeur Tiny Sanders te gast in FC Onder Ons

22 maart 2013 07:41

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV is vrijdag te gast in het Omroep Brabant tv-programma FC Onder Ons. Sanders zal in FC Onder Ons uitgebreid ingaan op de situatie bij de Eindhovense club. PSV beleeft een tumultueus seizoen en dat zorgt voor ontevredenheid bij de achterban en veel kritiek in de media.

PSV heeft met nog zeven competitiewedstrijden te spelen nog alle kans op het behalen van de landstitel. De achterstand op koploper Ajax is slechts één punt. Toch lijkt bij PSV de kampioensstress toe te hebben geslagen, getuige de incidenten rond Erik Pieters, Jeremain Lens en Mark van Bommel. En het rookgordijn dat opgetrokken wordt rond de samenstelling van de trainersstaf komend seizoen, maakt de kritiek op de houding van de club er niet malser op.

De manier waarop PSV met alle tumult omgaat, de titelstrijd, de toekomst, al deze onderwerpen zullen uitgebreid aan bod komen in FC Onder Ons.

FC Onder Ons, gepresenteerd door Paul Post en met ook PSV-watcher Thijs Slegers aan tafel, is vrijdag vanaf 17.53 uur te zien op Omroep Brabant TV.




Tags

sanders tiny beleeft bommel jeremain kampioensstress landstitel lens malser ontevredenheid pieters post rookgordijn slegers titelstrijd tumult tumultueus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte