Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets verdedigt strijdwijze van PSV

16 december 2001 20:12

Verslaggever: RvW

PSV coach Eric Gerets liet na afloop weten tevreden te zijn over de strijdwijze van zijn team. Volgens de coach was er geen reden tot wijzigen van het strijdplan tijdens de wedstrijd, ook niet om de noodzakelijke overwinning te forceren. 'We kwamen zo'n vijf keer gevaarlijk door in het strafschopgebied van de tegenstander, dan doe je het gewoon goed. je moet dan geen gekke dingen doen maar op die weg doorgaan. Naar het einde toe kwam Feyenoord beter in de wedstrijd vanwege vermoeidheid op ons middenveld. Ze kregen toen nog een paar kansen en dan kan je de wedstrijd zomaar nog verliezen ook. Maar ik vond ons team goed voetballen, we waren beter dan Feyenoord maar konden dat niet tot uiting brengen in de stand.'

De nieuwe PSV Poll vraagt naar de mening van de fans: zij kunnen hun mening geven over de vraag of PSV te laf speelde in de Kuip, gezien de nog altijd grote achterstand op de ranglijst.

De vorige PSV Poll ging over de mogelijkheid van een treffen tussen PSV en Feyenoord in het UEFA Cup toernooi. Een kleine dertig procent denkt dat het daarvan gaat komen, de rest verwacht dat minstens ??n van de beide Nederlandse clubs de 1/8-finale niet overleeft: 47,0% denkt dat Feyenoord strandt tegen Rangers, 10,6% ziet in Leeds een struikelblok voor PSV en 14,1% van de fans denkt dat zowel PSV als Feyenoord de kwartfinales niet halen.

Meer op




Tags

feyenoord gerets strijdwijze poll verdedigt gekke kuip kwartfinales leeds overleeft rangers strandt strijdplan uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte