Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Dries Mertens baalt bij Rode Duivels

27 maart 2013 18:50

PSV-aanvaller Dries Mertens hield dinsdag dubbele gevoelens over aan de belangrijke overwinning van België op Macedonië (1-0) in het WK-kwalificatietoernooi. Hij werd al in de rust gewisseld en die ingreep van bondscoach Marc Wilmots leidde tot de nodige ergernis bij de PSV’er.
“Ik vond dat ik in de eerste helft goed speelde”, bekende de zichtbaar aangeslagen Mertens. “Dan kom je in de pauze de kleedkamer binnen en dan hoor je dat je gewisseld wordt, zonder verdere uitleg. Dat is niet leuk.”

Muur voor eigen doel
Volgens Mertens had Macedonië een muur opgetrokken voor het eigen doel. “Het was moeilijk om daar doorheen te komen. In de tweede helft zag je dat ze zelfs bij een 1-0 stand nog bleven verdedigen. Toch kwam er meer ruimte, waardoor er één-tegen-éénsituaties ontstonden. Het was jammer dat ik toen niet meer op het veld stond. Maar het gevoel van de overwinning overheerst toch wel.”




Discussieer mee op de forums


Tags

mertens dries macedonie muur aangeslagen belgie eensituaties ergernis kwalificatietoernooi overheerst pauze wilmots

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage