Weer geen zege in uitduel: 2-2 bij Roda JC

31 maart 2013 14:31

PSV is er opnieuw niet in geslaagd een uitwedstrijd winnend af te sluiten. In Kerkrade werd het 2-2 tegen Roda JC. De gelijkmaker van Malki viel vier minuten voor tijd.

PSV was sterker, maar het was Roda JC dat na een klein kwartier op voorsprong kwam. Bij een corner werd een blok gezet op Marcelo waardoor Demouge vrij kon inkoppen. Vervolgens moest PSV op zoek naar de gelijkmaker. Zes minuten later stond PSV alweer op gelijke hoogte. Ola Toivonen kon uit een corner aan de andere kant binnenkoppen. Diezelfde Toivonen wist na een half uur spelen na mooi doorgaan van Toivonen goed binnen te tikken.

PSV kon na de 1-2 verder uitlopen. De ploeg verzuimde echter de mogelijkheden goed uit te spelen en af te maken. Naarmate de tweede helft vorderde werd Roda JC steeds sterker. PSV viel opnieuw als los zand uiteen. De Limburgers kregen diverse kansen. Uiteindelijk duurde het tot vier minuten voor tijd toen Malki de 2-2 binnen kon glijden. Roda JC kreeg zelfs kans op meer, dat werd PSV uiteindelijk bespaard.