Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV gooit zichzelf in strijd om Allback

18 december 2001 17:33

Verslaggever: JW

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het in het sportweekblad Sportweek officieel bevestigd, PSV is geintresseerd in de Zweed Marcus Allback van Heerenveen. Allback heeft sinds zijn komst naar Nederland veel indruk gemaakt, en is in Friesland inmiddels uitgegroeid tot een bepalende speler. Echter houden ze in Heerenveen al rekening met een vertrek van Allback, wegens een clausule in z'n contract mag hij immers aan het eind van dit seizoen de club verlaten voor het 'schamele' bedrag van 7,5 miljoen.

En ook PSV volgt de Zweedse spits met meer dan gemiddelde interesse. PSV-voorzitter Harrie van Raaij:"Als Kezman vertrekt, zal Allback een mooi alternatief zijn. Onze technische staf heeft er wel de oren naar." Zeker omdat het bedrag dat PSV voor Kezman kan krijgen vele malen hoger ligt dan de 7,5 miljoen die de Zweed moet kosten.

PSV is echter niet de enige club die Allback volgt, het had weinig gescheeld over het Engelse Sunderland had hem vorige maand al overgenomen, Heerenveen kwam er echter vooralsnog niet uit met Sunderland. En ook het Schotse Glasgow Rangers heeft haar oog laten vallen op Allback, ondanks dat de club van voormalig PSV-coach Dick Advocaat al heel wat spitsen heeft aangetrokken.

Meer op




Tags

allback heerenveen kezman sunderland zweed advocaat bepalende friesland geintresseerd gescheeld glasgow malen marcus nederland raaij rangers schamele sportweek sportweekblad uitgegroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage