Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans achter strijdwijze Gerets

19 december 2001 15:54

Verslaggever: BvT

In de media werd PSV na afloop van de klassieker Feyenoord-PSV meerdere malen verweten laf te hebben gespeeld. In verband met de flinke achterstand op de Rotterdammers op de ranglijst, had men liever een meer aanvallend PSV gezien. Gerets verdedigde eerder zijn strijdwijze door te stellen dat PSV wel degelijk een aantal goede kansen had afgedwongen en dat het niet verstandig was geweest om "gekke dingen te gaan doen". De meerderheid van de supporters blijkt het met hem eens te zijn, zo bleek uit de PSV Poll.

Op de vraag of PSV te laf speelde in de Kuip gaf slechts 34,5% een bevestigend antwoord; 62,0% is het ermee oneens. De rest van de fans heeft geen mening.

De nieuwe PSV Poll gaat over SC Heerenveen-spits Martus Allback. Moet PSV deze Zweed kopen of juist niet? Het woord is aan de fans.

Meer op




Tags

gerets strijdwijze poll afgedwongen allback feyenoord gekke heerenveen klassieker kuip malen martus oneens verdedigde verweten zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte