Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes: 'terugkeer naar Nederland serieuze optie'

17 april 2013 09:07

Doelman Heurelho Gomes stelt in De Telegraaf een terugkeer naar Nederland serieus te overwegen. Intern bij PSV zouden stemmen opgaan om de publiekslieveling terug te halen. Vooralsnog heeft echter alleen FC Twente zich bij de keeper gemeld. Bij FC Twente heeft zijn vriend Pedro Salazar tegenwoordig een rol. "Ik denk dat Tottenham wil meewerken aan een vertrek. In deze fase van mijn carrière is geld niet het belangrijkste. En ik heb nog echt iets te bieden. Ik heb nog vijf, zes goede jaren voor de boeg," zo stelt hij in De Telegraaf.

Volgens hem heeft de neergang van PSV bewezen dat hij gelijk had bij zijn kritiek voor zijn vertrek. Tegelijkertijd gaat dat hem aan het hart, zo stelt hij. "Ik weet niet wat PSV wil, maar ik houd van die club. PSV zit voor altijd in mijn hart."

Meer: De Telegraaf




Tags

gomes nederland telegraaf twente boeg heurelho neergang pedro publiekslieveling salazar tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte