Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat geen spaan heel van Groningen

22 december 2001 21:27

Verslaggever: JW

PSV heeft zojuist de 1ste seizoenshelft in stijl afgesloten in het eigen Philips Stadion. De ploeg van Erik Gerets die een zeer matige seizoenstart doormaakte liet geen spaan heel van de ploeg van toekomstig PSV'er Arjen Robben. Na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk 8-0 en kan men in Eindhoven aan haar winterslaap beginnen.

Na een kwartier al opende Andr? Ooijer de score en Wilfred Bouma tekende 3 minuten later voor PSV's 2de van de avond. In de 28ste en 31ste minuut maakten Dennis Rommedahl en Adil Ramzi het 3-0 en 4-0 en de ruststand kwam op bord nadat opnieuw Adil Ramzi in de laatste minuut v??r rust er 5-0 van maakte.

Na rust nam PSV licht gas terug maar voerde het uiteindelijk toch nog de score op tot 8. Dat was puur en alleen te danken aan Vennegoor of Hesselink die alledrie de doelpunten na rust voor zijn rekening nam en zichzelf op de 2de plaats van het topscorers klassement van de KPN-Eredivisie zette met 12 doelpunten, 2 minder nog dan het duo Van Hooijdonk-v.d Vaart van Feyenoord en Ajax.

Meer op




Tags

spaan groningen ramzi alledrie arjen bord bouma danken doormaakte eredivisie feyenoord gerets hesselink hooijdonk klassement kpn ooijer robben rommedahl seizoenstart stijl topscorers vaart vennegoor wilfred winterslaap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage