Transparent
Inloggen
Sluiten

Leandro mee op trainingskamp naar La Manga

24 december 2001 12:18

Verslaggever: JW

De jonge Braziliaanse aankoop van PSV, Leandro do Bonfim, zal waarschijnlijk met de PSV-selectie meereizen naar het winterstop trainingskamp in het Spaanse La Manga. PSV zal, zoals eerder gemeldt, op 7 Januari afreizen naar Spanje en keert de 17de weer terug in Nederland nadat het ter plekke 2 oefenduels heeft afgewerkt. De nu nog 17-jarige middenvelder, die PSV in Juli overnam van Vitoria in Brazilie tekende een contract voor 4,5 jaar en is wanneer hij 18 word in Januari speelgerechtig voor PSV.

Leandro is niet de enige jongeling die trainer Erik Gerets wil meenemen op trainingskamp, er zijn plannen om ook Nyron Wau en Edson op te nemen in de selectie.

Meer op




Tags

leandro trainingskamp manga bonfim gemeldt gerets jongeling meereizen nederland nyron overnam speelgerechtig vitoria wau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage