Transparent
Inloggen
Sluiten

Gullit: PSV moet terug naar speelstijl waarmee het groot is geworden

11 mei 2013 16:58

Ruud Gullit laat in zijn column in De Telegraaf blijken dat het situatie bij PSV hem aan het hart gaat. "Ik proef leedvermaak om me heen en dat heeft PSV niet verdiend want de club speelt al tientallen jaren een belangrijke rol in en voor het Nederlandse voetbal op nationaal en internationaal gebied."

Volgens hem moet er veel gebeuren wil Cocu succes kunnen behalen en zoals zovelen doelt hij dan op het halen van versterking voor de vrdediging. De 'revolutie' van Hans van Breukelen wuift hij weg als 'vage verhalen'. "Het belangrijkste is volgens mij dat PSV gewoon terug moet vallen op de eigen identiteit door terug te grijpen naar de speelstijl waarmee PSV groot is geworden. Alle succesteams van PSV waren gebaseerd op een gesloten verdediging, een evenwichtig middenveld en snelle aanvallers. Ze moeten niet proberen Ajax te kopiëren, of Feyenoord, maar gewoon PSV zijn."




Tags

gullit speelstijl breukelen cocu column evenwichtig feyenoord hans identiteit kopieren leedvermaak succesteams telegraaf vage vrdediging wuift zovelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte