Transparent
Inloggen
Sluiten

?Van Raaij ziet Vennegoor of Hesselink wel zitten?

15 maart 2000 09:47 - Interview Van Raaij in ED

Verslaggever: RvW

Van Raaij liet zich vanmorgen in een interview op ?persoonlijke titel? opmerkelijk openlijk uit over mogelijke vervangers van Van Nistelrooy. Van Raaij ziet transfers van Flo en Carew niet haalbaar. Hij is met name gecharmeerd van de mogelijkheid een Nederlandse vervanger voor Van Nistelrooy te halen. Van Raaij zou het liefst Vennegor of Hesselink naar PSV zien komen al vind hij de oudere Van Hooydonck zeker een meer dan geschikte kandidaat. De kans op een terugkomst van Romario (waarover geruchten gaan in Brazilie, red) lijkt miniem.

Lees het volledige interview en de mening van Van Raaij over 10 mogelijke vervangers van Van Nistelrooy bij het Eindhovens Dagblad.

Meer op Interview Van Raaij in ED




Tags

raaij hesselink nistelrooy vennegoor vervangers carew flo hooydonck miniem opmerkelijk romario titel vennegor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage