Transparent
Inloggen
Sluiten

Fortuna Sittard - PSV vanwege afscheid Van Bommel uitgesteld

12 mei 2013 20:12 - FortunaSittard.nl

Fortuna Sittard meldt vanavond dat het voor aanstaande dinsdag geplande duel tussen Fortuna en PSV is uitgesteld.

Omdat Mark vandaag heeft bekend gemaakt dat hij stopt met zijn loopbaan als profvoetballer is mede hierdoor deze wedstrijd in een bijzonder maar nieuw licht komen te staan en willen wij uit respect voor zijn carrière en uit dankbaarheid voor wat hij allemaal voor Fortuna Sittard heeft betekend, een fantastisch afscheid aan hem geven.
Daarom hebben wij in overleg met PSV en Mark besloten om de wedstrijd tegen PSV te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.


Wij vinden dat Mark van Bommel een vol stadion verdiend om een eerbetoon voor te bereiden zodat we er samen 1 groot feest van kunnen maken. Samen met de groen-gele supporters wil Mark de cirkel rond maken. Een uniek gebaar van clubliefde van de officiële ambassadeur van de Fortuna Sittard Jeugdopleiding en Fortuna's meest succesvolle exponent.

Meer op FortunaSittard.nl




Tags

fortuna bommel ambassadeur cirkel clubliefde dankbaarheid eerbetoon exponent groen profvoetballer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage