Transparent
Inloggen
Sluiten

"Spelers keren zich tegen Gerets"

28 december 2001 12:35

Verslaggever: JW

De laatste dagen word door verschillende media melding gemaakt van het feit dat enkele bepalende PSV-spelers zich intern tegen trainer Erik Gerets gekeerd hebben. Eerst waren het De Telegraaf en het NRC Handelsblad en vandaag stelt het Belgische Het Laatste Nieuws hun lezers ook op de hoogte van de 'onrust' binnen de spelersgroep. Het zou naar verluidt om 8 spelers gaan, de veel gehoorde klacht ten aanzien van de Belgische coach die PSV naar 2 opeenvolgende kampioenschappen bracht is dat hij zich alleen bekommerd om zijn belangrijke spelers of om degene die een basisplaats hebben. De rest van de spelersgroep krijgt volgens 'de 8' te weinig aandacht.

Een reactie van PSV-kant op dit hele gebeuren is er nog niet geweest, op het komende trainingskamp in La Manga zal de technische staf echter gesprekken hebben met alle spelers van de selectie, het is te hopen voor alle betrokken partijen dat de 'affaire' daar uit de wereld geholpen zal worden, als er al een kern van waarheid in zit.

Meer op




Tags

gerets affaire bekommerd bepalende gehoorde handelsblad kampioenschappen kern manga nrc telegraaf trainingskamp waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage