Transparent
Inloggen
Sluiten

Colin naar Genk

31 december 2001 11:27

Verslaggever: BvT

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV verdediger Jurgen Colin tot het eind van dit seizoen verhuurt aan RC Genk. Het idee hiervoor kwam van Sef Vergoossen, de trainer van de Belgische club. "Dit besluit is in het voordeel van Jurgen ?n PSV", aldus PSV's technisch adviseur Frank Arnesen. De Deen wijst hierbij op het feit dat PSV op dit moment ruim in de verdedigers en verdedigende middenvelders zit, waardoor de kansen op speeltijd in de rest van het seizoen klein zouden zijn voor Colin.

Bij Genk zal Colin die kans wel krijgen, op het hoogste niveau in Belgi?. De Koninklijke Racing Club Genk staat op dit moment vierde in de ongemeen spannende Belgische eerste klasse. De achterstand op koploper Club Brugge is slechts ??n punt. Vijf ploegen strijden aldaar om het kampioenschap en drie Europese plaatsen. Colin speelde voor PSV overigens al onder andere twee Champions League wedstrijden.

Meer op




Tags

colin genk arnesen belgi brugge ongemeen sef vergoossen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte