Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans complimenteren Lucius

1 januari 2002 19:52

Verslaggever: BvT

Middels de PSV Poll vroegen we de afgelopen dagen de vraag welke PSV'er het grootste compliment verdient voor de eerste seizoenshelft. Met een krappe meerderheid kreeg middenvelder Theo Lucius de meeste stemmen: 30,9%. Lucius verdient de eer vanwege zijn verdienstelijke prestaties als stand-in van achtereenvolgens Van Bommel en Vogel.

Ook veel stemmen kregen de Denen Jan Heintze (27,8%) en Casper Bogelund (21,1%). Lucius, Heintze en Bogelund bleven de andere kandidaten ver voor.

Met het nieuwe jaar is het tijd om weer vooruit te gaan blikken. De PSV Poll vraagt allereerst welke club de supporters als grootste concurrent beschouwen voor de landstitel. Aardig detail is dat eenzelfde vraag op dit moment ook loopt op zowel Ajax- als Feyenoord Netwerk. In de tussenstanden geven fans van beide concurrenten aan PSV het meest te vrezen. Dit ondanks het feit dat PSV het laagstgeclasseerd is van de drie. Maar wat denken de PSV'ers zelf?

Meer op




Tags

lucius bogelund heintze poll blikken bommel casper eenzelfde eer feyenoord laagstgeclasseerd landstitel middels tussenstanden verdienstelijke vogel vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte