Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV lijkt op basis van ranglijst deelname aan Jupiler League mis te lopen

23 mei 2013 18:57

Jong PSV lijkt op basis van de ranglijst van de eredivisie voor beloftenelftallen deelname aan de Jupiler League mis te lopen. De clubs uit de Jupiler League hebben onder druk van Fox in grote meerderheid toegezegd dat twee beloftenelftallen mogen worden toegevoegd aan de Jupiler League. Deze clubs zullen niet meedelen in de tv-gelden. Amateurclubs worden wat de bestaande clubs betreft niet toegelaten, omdat anders de tv-gelden over meer clubs moeten worden verdeeld. De KNVB zal op 4 juni een beslissing nemen over het plan dat nu voorligt.

Jong Ajax (4e op de ranglijst), Jong FC Twente (8ste op de ranglijst) en Jong PSV (9e op de ranglijst) hebben zich aangemeld bij de KNVB voor een plaats in de Jupiler League. Volgens het plan worden de beloftenelftallen op basis van de ranglijst toegelaten.

Jong PSV zou daarmee net buiten de boot vallen. De KNVB moet echter zelf nog oordelen over de plannen en kan nog voor verandering zorgen.




Tags

jong jupiler beloftenelftallen knvb toegelaten aangemeld eredivisie fox twente voorligt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte