Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets gekozen tot coach van de maand

15 maart 2000 12:39 - Voetbal International

Verslaggever: NvdL

De VI meldt vandaag dat Erik Gerets is gekozen tot coach van de maand februari. De jury bestond uit redacteuren van Voetbal International en Canal+.
"Erik Gerets heeft met PSV in de maand februari de snelweg richting de landstitel gevonden" aldus de jury, "De enige nederlaag leed PSV deze maand thuis tegen Feyenoord, maar ook in die voor de Eindhovenaren ongelukkig verlopen wedstrijd liet PSV zien een goede stap te hebben gemaakt om de status van landskampioen na 1997 te heroveren. Juist in deze maand ondeed PSV zich van de balangrijkste concurrenten en wist Erik Gerets in korte tijd veel duidelijkheid bij PSV te scheppen." Aldus het jury rapport. Gerets ontving de prijs voor aanvang van de wedstrijd PSV-FC Utrecht.

Meer op Voetbal International




Tags

gerets aanvang balangrijkste canal feyenoord heroveren landstitel ondeed rapport redacteuren scheppen snelweg utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage