Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Overbeek en Horsten ondertekenen nieuw contract

31 mei 2013 19:10 - PSV.nl

PSV heeft vrijdag de contracten van twee jeugdspelers verlengd. Elvio van Overbeek (19) en Thomas Horsten (19), beiden spelers van Jong PSV, zetten hun handtekening onder een vernieuwde verbintenis met de club. Van Overbeek tekende voor twee seizoenen, Horsten voort één seizoen.

"Ik wil zo snel mogelijk de stap naar het eerste zetten”, verklaarde Van Overbeek vrijdag aan PSV.nl. “Ik heb al een aantal keren mee mogen trainen, nu wil ook speelminuten maken. De kans die ik ga krijgen, ga ik met beide handen aanpakken."

Horsten mag ook bij de voorbereiding van de A-selectie aansluiten: "Het is goed dat ik als A-junior afgelopen seizoen al zoveel wedstrijden met Jong PSV heb kunnen spelen en af en toe met het eerste mee mocht trainen. In de voorbereiding start ik bij het eerste en krijg ik de kans mezelf te bewijzen op het middenveld. Uiteindelijk hoop ik me natuurlijk te kunnen bewijzen hier op het veld van het Philips Stadion."

Meer op PSV.nl




Tags

horsten overbeek jong elvio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte