Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV&WEST HAM UTD-FAN en Koekenbakker delen VoVo-titel

1 juni 2013 20:40

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2012/2013 zit er weer op. Van de PSV'ers onder de 1.524 deelnemers waren PSV&WEST HAM UTD-FAN en Koekenbakker de besten. Zij bleven met 265 punten de concurrentie ruim voor. Op de derde plek van de fans van de club uit Eindhoven kwamen gedeeld FC Spar en JCB, de winnaar van vorig seizoen.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door ricky_psv. Het klassement voor de beker werd door edza gepakt. JCB, Koekenbakker, Luckycranes en boogie66 haalden allemaal 72 punten in het Europees klassement en Ex-Iderealist won het Interlands klassement.

Voor wat betreft alle leden van Soccer Netwerk wisten de PSV'ers harm1998 en JCB vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Het relatief klassement voor heel Soccer Netwerk ging naar PSV'er FlorisTHFC, net als vorig jaar.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2013/2014 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.




Tags

klassement koekenbakker vovo ham jcb utd west titel besten boogie edza eredivisie floristhfc harm iderealist loginnaam luckycranes ricky spar vantevoren vermelding voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage