Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - FC Eindhoven op 9 juli 19.00 uur

4 juni 2013 16:18 - PSV.nl

De jaarlijkse Lichtstadderby, het duel tussen stadsgenoten PSV en FC Eindhoven, wordt dit jaar op dinsdag 9 juli gespeeld. Het duel wordt vanwege het 100-jarig bestaan van PSV eenmalig in het Philips Stadion (aftrap 19.00 uur) gespeeld en geldt in de voorbereiding van beide clubs altijd als een geweldige tweestrijd.

Kaarten € 5,00 en € 10,00
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop, je hebt dus geen club Card nodig om de wedstrijd te kunnen bezoeken. De kaartverkoop start op zaterdag 8 juni om 09.00 uur. Delen van het Philips Stadion zijn gereserveerd ten behoeve van wedstrijdsponsors. Voor de vakken op de 1e ring van de Oost-, West- en Zuidtribune zijn bij de start van de verkoop nog voldoende kaarten beschikbaar. De prijs voor een toegangskaart op de korte zijde plus de zijkanten van de lange zijden bedraagt slechts € 5,00. Kaarten voor de middenvakken op lange zijden (B/BB t/m E/EE + O/OO t/m S/SS) kosten € 10,00. Bestel je toegangskaarten online via PSV Kaartverkoop Online. Bestel online en je hebt de kaarten direct in huis! Je bestelt een e-ticket, dat je thuis kunt printen. Kaarten zijn tevens te koop in de PSV FANstore, ingang 17 van het Philips Stadion, er vindt geen verkoop plaats via de verkooppunten van Ticketbox.

Meer op PSV.nl




Tags

bestel zijden aftrap fanstore jarig lichtstadderby middenvakken oost printen ring stadsgenoten ticketbox toegangskaart toegangskaarten tweestrijd vakken verkooppunten wedstrijdsponsors west zuidtribune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage