Transparent
Inloggen
Sluiten

Ziekenboeg leeggestroomd in winterstop

5 januari 2002 12:03

Verslaggever: JW

De bij PSV vlak v??r de winterstop nog zo druk bezette ziekenboeg lijkt langzaam aan leeg te zijn gelopen. Alhoewel Theo Lucius gister nog geblesseerd raakte en er waarschijnlijk voor 4 weken uit is valt er ook goed nieuws te melden omtrent blessure's. Zowel Mateja Kezman als Arnold Bruggink, John de Jong, Ernest Faber en Kevin Hofland zijn namelijk hersteld van hun kwaaltjes en verschijnen compleet fit aan de voorbereiding op de 2de seizoenshelft.

Kezman liep zijn blessure op, begin December tegen AZ, na een uitvoerige MRI-scan werd toen geconstateerd dat hij zijn knie en enkel verdraaid had daardoor miste de spits die net in vorm aan het komen was de gehele December maand. Kevin Hofland liep al langer met deze blessure rond, tegen NEC op 17 November speelde hij voor het laatst. Daarna werd zijn buikblessure behandeld en is Hofland als ??n van de steunpilaren van PSV nu weer van de partij in de 2de seizoenshelft als PSV op jacht gaat naar eerherstel voor zijn matige start.

John de Jong viel uit in Griekenland tegen PAOK maar ook hij is er nu weer volledig klaar voor om de strijd met zijn concurrenten voor de spits positie aan te gaan. E?n van die concurrenten zal Arnold Bruggink zijn, ook hij geblesseerd geweest en ook hij nu weer terug. Tegen Feyenoord moest hij afhaken na een sprintduel met Ferry de Haan en kreeg hij last van z'n hamstring. De laatste speler over wie positief medisch nieuws mee te delen valt is Ernest Faber, de blessure gevoelige verdediger keert voor de zoveelste keer in zijn carri?re terug van een blessure. Het is te hopen voor hem dat zijn meniscus het zal houden.

Meer op




Tags

hofland ziekenboeg arnold bruggink faber jong kezman leeggestroomd alhoewel bezette buikblessure carri eerherstel ferry feyenoord griekenland haan kwaaltjes lucius mateja meniscus mri paok scan sprintduel steunpilaren verdraaid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte