Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans verwachten strijd met Feyenoord

5 januari 2002 13:11

Verslaggever: BvT

PSV is bezig aan een flinke inhaalrace in de vaderlandse competitie. Na de laatste goede resultaten voor de winterstop mag er zelfs weer voorzichtig gedacht worden aan een hernieuwd kampioenschap. Maar welke club wordt de grootste concurrent in deze strijd? Deze vraag stelden we legden we aan de fans voor via de PSV Poll. Het legioen blijkt het meest rekening te houden met een sterk Feyenoord: 82,3% stemde voor de Rotterdamse club. Slechts 11,2% verwacht nog wat van Ajax en 5,1% van de stemmen ging naar een andere club.

De fans verwachten dus een strijd met Feyenoord om het landskampioenschap. Aardig detail is dat de Rotterdammers er ook zo over lijken te denken: eenzelfde Poll op Feyenoord Netwerk wees dat enkele dagen geleden al uit: klik hier.

De nieuwe PSV Poll kijkt verder dan de Nederlandse competitie en verder dan dit seizoen. PSV-voorzitter Harry van Raaij zette het onderwerp de afgelopen dagen weer op de agenda en maakte weer een strijdbare indruk als het ging om de Euro League. Zal 2002 een doorbraak voor een Euro League brengen?

Meer op




Tags

feyenoord poll eenzelfde inhaalrace landskampioenschap legden legioen raaij stemde strijdbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis