Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Gehavende Wijnaldum: "Ik heb heel slecht geslapen"

7 juni 2013 19:47

Als een van de weinige spelers bij Jong Oranje werd Georginio Wijnaldum vrijdag met een slecht gevoel wakker. De aanvaller van PSV beleefde na de EK-zege op Duitsland (3-2) een beroerde nacht.
"Ik ben hard op mijn rug gevallen. Het voelt stijf en doet pijn. Ik heb heel slecht geslapen", zei Wijnaldum op het strand van Tel Aviv, waar zijn ploeggenoten zich vermaakten in de zee.

Tijd nodig
De PSV'er maakte donderdag na een fraaie actie de 2-0, maar moest in de tweede helft geblesseerd het veld verlaten. "Het ging niet meer, ik kon amper nog rennen. Dan wordt het een moeilijk verhaal. Ik ben in het stadion direct behandeld en in het hotel weer. Het heeft tijd nodig."

Het is zeer de vraag of Wijnaldum op tijd hersteld is voor de tweede wedstrijd, zondag in Jeruzalem tegen Rusland. "We zitten nu een dag na de wedstrijd, dus dat weet ik nog niet. Ik ga sowieso proberen te trainen, om te kijken hoe het gaat. En anders zijn er genoeg spelers die mij kunnen vervangen, al wil ik daar nu nog niet aan denken."




Tags

wijnaldum geslapen gehavende aviv beroerde duitsland fraaie jeruzalem jong oranje rusland stijf strand vermaakten wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage