Transparent
Inloggen
Sluiten

Afscheidswedstrijd Van Bommel op 19 juli in Philips Stadion

14 juni 2013 15:13 - PSV.nl

Mark van Bommel zal zijn indrukwekkende carrière afsluiten met een afscheidswedstrijd op 19 juli om 20.00 uur in het Philips Stadion. Die avond neemt vriendenteam 'Team Bommel' het op tegen de PSV-selectie. 'Team Bommel', met klinkende namen, staat onder leiding van voormalig bondscoach Bert van Marwijk.

"We zijn op dit moment nog druk in overleg met clubs om vrijgave van de spelers te regelen," aldus Van Bommel op de officiele website. "Ik denk volgende week de komst van een groot aantal voormalig PSV’ers en internationals bekend te maken. Daarnaast heb ik toezegging van een aantal spelers van UEFA Champions League-winnaar FC Bayern München. Ook een aantal spelers uit mijn periodes bij FC Barcelona en AC Milan zijn uitgenodigd."

Voor de camera's van PSV TV bevestigde Van Bommel alvast de komst van PSV-keepers Gomes, Lodewijks en Waterreus.

Meer op PSV.nl




Tags

bommel afscheidswedstrijd barcelona bayern gomes klinkende lodewijks marwijk milan toezegging uefa vriendenteam vrijgave waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage