Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Topscorer A1 Albian Muzaqi naar KRC Genk

17 juni 2013 19:47

KRC Genk heeft Albian Muzaqi, topscorer van de A1 van PSV, aangetrokken. Er gingen al geruime tijd geruchten over een mogelijk vertrek van de jonge spits. Zojuist maakte Genk officieel het aantrekken van Muzaqi bekend. Hij tekende een vierjarig contract bij de Belgische club. Naar verluidt stond de spits ook in de belangstelling van Ajax. Hij had nog geen contract bij PSV en is daardoor op een opleidingsvergoeding na transfervrij.

"Ik heb voor KRC Genk gekozen omdat de club mij meteen een goed gevoel gaf," zo stelt hij op de officiële website van zijn nieuwe club. "Genk biedt mooie sportieve perspectieven en heeft recentelijk veel jonge spelers laten doorbreken. Dat geeft vertrouwen. Ik zie KRC Genk dan ook als de perfecte stap in mijn ontwikkeling …maar allereerst wil ik Genk aan doelpunten helpen!"




Tags

genk krc muzaqi albian topscorer opleidingsvergoeding recentelijk vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage