Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets ook bij Schalke'04 genoemd

7 januari 2002 20:15

Verslaggever: RvW

PSV coach Eric Gerets ligt overduidelijk heel goed in Duitsland. Wekenlang werd de PSV coach genoemd als een van de voornaamste kandidaten om de nieuwe coach van Hertha BSC te worden. Die aandacht voor Gerets is minder geworden nu de Berlijners voormalig PSV'er Huub Stevens een aanbod hebben gedaan om hoofdcoach te worden. Stevens heeft Schalke inmiddels laten weten aan het einde van het seizoen op te stappen bij de Duitse club. Maar hij is nog niet rond met Hertha BSC. Stevens voelt zich nog te jong voor de positie van bondscoach en is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Als vervanging van Huub Stevens heeft Schalke'04 Frank Neubarth op het oog. Met Neubarth wordt al gesproken. Eric Gerets wordt in vele Duitse media genoemd als goede nummer twee als de besprekingen tussen Neubarth en Schalke'04 op niets uitlopen.

Onlangs de druk van de media op de positie van Gerets bij de club lijkt binnen PSV iedereen ervan overtuigd dat Gerets volgend seizoen ook nog aan het roer staat bij PSV. Als het aan gerets zelf ligt op het veld voor de groep, een positie als technisch directeur ziet hij voorlopig nog niet zitten, zo liet hij eerder weten.

Meer op




Tags

gerets schalke stevens neubarth hertha berlijners duitsland jong roer uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage