Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans geven Euro League weinig kans

9 januari 2002 15:05

Verslaggever: BvT

Er is onder de supporters van PSV weinig optimisme te bespeuren als het gaat om het doorgaan van een eventuele Euro League. Slechts tien procent van de respondenten op de PSV Poll-vraag "Zal 2002 een doorbraak voor een Euro League brengen?" antwoordde bevestigend. Veertig procent denkt zelfs dat het er nooit van zal komen. De rest verwacht dat het proces nog jaren zal duren of heeft geen mening.

Zeker na de uitspraken van KNVB-voorzitter Jeu Sprengers zakte het vertrouwen bij de fans sterk in. In het verleden spraken de supporters van PSV zich vaak positief uit over een mogelijke Euro League, via de PSV Poll.

De nieuwe PSV Poll blikt vast vooruit op de tweede helft van het seizoen. PSV begint met een competitiewedstrijd tegen NAC, een bekerwedstrijd tegen Feyenoord en dan volgen drie uitwedstrijden op rij. De sleutel in de huidige competitie lijkt juist daar te liggen: in de uitwedstrijden. Hoe zal PSV hier presteren?

Meer op




Tags

poll bespeuren feyenoord jeu knvb nac optimisme respondenten sleutel sprengers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte