Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Pieters voor 3,6 miljoen naar Stoke City [update 2]

28 juni 2013 20:04 - Daily Mail

[Update] Erik Pieters heeft zelf het nieuws van het rondkomen van zijn transfer naar Stoke City bevestigd. Via Twitter laat hij weten dat hij een vierjarig contract is overeengekomen met de Engelse club.

[Update 2] Stoke City heeft inmiddels het rondkomen van de transfer ook officieel bevestigd. De Britse club meldt 3,6 miljoen euro te betalen voor de linksback.

[Update 3] Ook PSV heeft inmiddels officieel de transfer bevestigd.

Volgens het Engelse Daily Mail is de transfer van Erik Pieters naar Stoke City vrijdagmiddag rondgekomen. De krant meent te weten dat de Engelse club 3 miljoen pond zal overmaken voor de linksback, zo'n 3,5 miljoen euro. Pieters wordt de eerste aankoop van de nieuwe manager Mark Hughes.

Meer op Daily Mail




Tags

pieters stoke hughes rondgekomen vierjarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn bommel boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech engeland eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost sangare schouten shevchenko teze til tillman