Transparent
Inloggen
Sluiten

Labant naar West Ham United, geruchten rond Allback

9 januari 2002 20:13

Verslaggever: RvW

De Tsjechische linksback Labant vertrekt zo goed als zeker naar West Ham United. De speler van Sparta Praag had vandaag een medische keuring in Londen. PSV volgde de linksback ook, maar was er niet van overtuigd dat hij de juiste persoon zou zijn voor PSV, zo liet het ED vanmorgen al weten.

Een andere speler die PSV nauwelettend volgt, Marcus Allback van Heerenveen, staat de laatste dagen weer in de schijnwerpers. Zelf liet hij dit weekend weten te verwachten het seizoen in ieder geval af te maken bij Heerenveen. Vandaag verschenen er echter op het internet diverse geruchten dat Glasgow Rangers de spits graag tussentijds wil overnemen danwel huren. De rangers zijn dringend op zoek naar versterking en hebben daar ook een behoorlijke som geld voor over.

Meer op




Tags

allback ham labant west heerenveen rangers glasgow keuring londen marcus nauwelettend praag sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage