Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets blijft hoofdcoach, Arnesen terug in vaste dienst PSV

11 januari 2002 20:59

Verslaggever: RvW

Eric Gerets zal ook volgend seizoen hoofdcoach zijn van PSV. Dat maakte Van Raaij vandaag bekend op een persconferentie in La Manga. De Belg is met Van Raaij een contract voor onbepaalde tijd overeengekomen. Hij krijgt naast het eerste elftal oook de verantwoordelijkheid over het tweede elftal en de jeugd. De afgelopen tijd stond Gerets behoorlijk onder druk nadat in de media uitlekte dat bij een 'stemming' binnen de selectie van PSV 8 spelers voor een vertrek van Gerets zouden zijn. PSV hoopt na de gesprekken de rust te kunnen laten wederkeren en op een positieve manier de tweede seizoenshelft in te kunnen gaan.

Maar er was meer nieuws van de technische staf te melden. Frank Arnesen zal per 1 juli bij PSV in dienst treden als technisch directeur. Hij kwam een contract van 3 jaar overeen met PSV. Het afgelopen seizoen was hij als parttimer in dienst van PSV als adviseur technische zaken. Hij wilde het rustiger aanpakken, maar is nu klaar voor een vast dienstverband. Hij verkoos uiteindelijk PSV boven een aanbieding van Anderlecht voor een zelfde functie en de interesse van de Deense bond.

Meer op




Tags

gerets arnesen raaij anderlecht dienstverband manga onbepaalde oook parttimer uitlekte verkoos wederkeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte